ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ

ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ

ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

kafeneia@gmail.com

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010
Η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ Λιέγης έφερε στεναχώρια στο πράσινο στρατόπεδο, ωστόσο ο Νικόλας Πατέρας έστειλε μήνυμα στους παίκτες εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη...
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μετά την ήττα με 3-1 μέσα στο ΟΑΚΑ από την βελγική ομάδα δεν μιλιόνταν καθώς είχε πιστέψει όπως και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ότι υπήρχε η ευκαιρία μετά το εμπόδιο της Ρόμα, για μια καλή πορεία στο Europa League.

Ο Πατέρας αναμένεται να δώσει το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου, κάτι το οποίο άλλωστε συνηθίζει πριν από τα ματς της ομάδας. Μάλιστα, την Παρασκευή μίλησε με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κώστα Αντωνίου και τους μετέφερε το εξής μήνυμα:

«Υπάρχει στεναχώρια για την ήττα από τη Σταντάρ και με τον τρόπο που ήρθε, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε ούτε λεπτό. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω, έχουμε πέντε τελικούς στο πρωτάθλημα και πρέπει να τους πάρουμε οπωσδήποτε», ήταν τα λόγια του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν εκνευρισμένος για την ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά κυρίως γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού φάνηκε ότι κατέβηκαν στο συγκεκριμένο ματς έχοντας το μυαλό τους στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα.

gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου