ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ

ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ

ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

kafeneia@gmail.com

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική, αλλά και αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της ΝΔ, έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματός του στη Χαλκίδα...

"Τα έκανε μούσκεμα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αντί να προσπαθήσει να βρει λύσεις στα προβλήματα που κυρίως η ίδια δημιούργησε, ρίχνει όλο το φταίξιμο στη ΝΔ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Αναγνώρισε ότι η διακυβέρνηση της ΝΔ διέπραξε σφάλματα, αλλά πρόσθεσε ότι "δεν έφτασε η ΝΔ το έλλειμμα στο 12,7%" και ότι "τα στοιχεία από το Λογιστήριο του Κράτους δείχνουν ότι τα 2/3 της υστέρησης εσόδων για το 2009 έγιναν μόνο μέσα στο τελευταίο τρίμηνο".

Είπε ακόμη, ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ματαίωσε εισπρακτικά μέτρα, ενέγραψε δαπάνες που δεν είχαν προϋπολογιστεί, μετέθεσε έσοδα για την επόμενη χρονιά και ανέβασε το έλλειμμα όσο ήθελε.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι διέλυσε τον κρατικό μηχανισμό με την ολιγωρία της να διορίσει γενικούς γραμματείς, παρέλυσε τον εισπρακτικό μηχανισμό, χάλασε το κλίμα στην αγορά μιλώντας για επικείμενη χρεοκοπία και εκτόξευσε το έλλειμμα με μεθόδους δημιουργικής λογιστικής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε κριτική στην κυβέρνηση και για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, λέγοντας ότι ανοίγει την πόρτα για να πολιτογραφηθούν μαζικά χιλιάδες μετανάστες και να νομιμοποιηθούν στο μέλλον περισσότεροι και να έλθουν στην Ελλάδα ακόμη περισσότεροι, και δεσμεύτηκε ότι θα το καταργήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου